.:: Dana Winner ::.
Volgend evenement

31/03/2017 20:15
Theaterconcert
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland

Facebook

Fanclub Dana Winner


Dana Winner staat ondertussen al meer dan 25 jaar op de planken.
Reeds van in het prille begin is ook haar fanclub actief, de werking kan wijzigen al naar gelang de noden van de fans.

Na betaling van uw lidgeld of contributie, zal u in het bezit komen van een “Silver-card” en zal u de volgende voordelen bieden.
Het is steeds de bedoeling om fans van Dana zoveel en zo snel mogelijk te informeren over het reilen en zeilen rond de carrière van Dana.

Voor een bedrag van € 25.00 dat u éénmalig betaalt, komt u in het bezit van een 'Silver-card'. Deze card is strikt persoonlijk en kan u gebruiken aan de promostand tijdens ieder concert.

Hiermee krijgt u dan korting toegwezen op nieuwe cd’s/dvd’s die nog zullen worden uitgebracht.
Wanneer wij in eigen beheer een concert organiseren zal u dit ook als eerste weten en krijgt u een korting op de toegangtickets. Dit is natuurlijk niet geldig op theaterconcerten, want deze zijn in organisatie van de theaters.

Wanneer er nieuwe theaterconcerten aankomen, dan is het soms noodzakelijk om vooraf een try-out te organiseren om te kijken of alles goed in elkaar past. Om hieraan deel te nemen kan ook de “Silver-Card” van toepassing zijn, want ook hier kan u een korting krijgen op de toegangtickets.

Om aan de buitenwereld te tonen dat u ook bij de Dana Winner familie bent, zal u een unieke DW-pin ontvangen die u als een juweeltje kunt opspelden.


Wilt u lid worden van de fanclub?
Dit kan door onderstaande gegevens juist in te vullen en het verschuldige bedrag van € 25,00 over te maken op onze rekening:
Iban nr. KBC : BE91 7350 3230 9876
Biccode : KRED BE BB