.:: Dana Winner ::.
Volgend evenement

03/03/2017 20:00
Theaterconcert
Schouwburg Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
4000 AN Tiel
Nederland

Nieuwsbrief

E-mailadres *
Bevestig E-mailadres *
Land

Security-code
CAPTCHA
Geef Security-code


FacebookGastenboek
Code overtypen * :

Berichten : 1994
Pagina : [vorige]    1 [2] 3 4 5 6 7 8 9    [volgende] [laatste]

Pagina : 2

Johny Groeneb (Helmond)
03/02/2017 22:02:29

Dana Winner morgen in concert op tv bij omroep Max NPO2. De hele dag zie ik het voorbijkomen. Facebook, Instagram, Twitter, hier op de site en nu net nog in een mail van de Dana Winner Fanclub. Vorige week al in de Dana Winner app. Geweldig! Zoveel Dana Winner nieuws, niets gaat ongemerkt voorbij. Ik wou even zeggen dat ik als fan al dat werk enorm waardeer. Dus Dana en alle medewerkers, bedankt! Ik zal dan ook zeker morgen gaan genieten van de uitzending. Ik heb daar enorm naar uitgekeken. En volgende week het vervolg. Overigens gisteren weer leuk je even op tv voorbij te zien komen met Marc bij de Mia's. Zag er goed uit! Fijn weekend, groetjes, Johny.

Mirjan van der Dussen (uden)
28/01/2017 10:01:37

lieve Dana
wat was het gisteren toch een mooi fantasisch concert
het lied van aan het rafijn bloeien de mooiste bloemen vindt ik zo
mooi nummer en don t cry for me arcentina dat zong je zo mooi
en ik vondt het heel leuk met je op de foto te gaan
ik zie je over 5 weer in oss ik heb er weer heel veel zin in
heel veel groete van mirjan

Johny Groenen (Helmond)
27/01/2017 14:01:08

25 januari '17 Parktheater Eindhoven. "Uit bewondering". Ik heb bewonderd en was enorm verrast. Je zag er weer geweldig uit. Na de pauze nog mooier en je zang weer hemels. De keuze van liedjes, eigen werk en covers, mooi afwisselend en boeiend. Ook de sfeer op het podium kwam over op de zaal, een gezellige, warme sfeer. Genieten! Dus ga ik vanavond in Veghel weer. Theater De Blauwe Kei. Succes met alle voorstellingen die nog gaan komen, je zult nog velen verrassen met je prachtige nieuwe theatershow en je gouden stem. Groetjes.

Mirjan van der Dussen (uden )
24/01/2017 19:01:57

lieve Dana
ik ga morgen zeker kijken hoor op vtm
en ga ook zeker 2 februari kijken ik hoop dat die miaaward windt
dat zal ik heel leuk vinden
heel veel groete van mirjan

Bergsson Arni (Kopavogur)
21/01/2017 21:01:38

Hello
Fantastic singer, just love it.
Hilsen from Iceland.

Mirjan van der Dussen (uden )
19/01/2017 19:01:42

beste Dana
ik wens je vanavond heel veel succes met je premiere van je nieuwe
concert uit bewondering ik hoop dat het heel mooi is
ik kijk er al naar uit ik heb er heel zin in om het te zien
ik zie je volgende week vrijdag in veghel
heel groete van mirjan

Mieke de bliek. (Oostburg)
14/01/2017 11:01:40

Gisterenavond u optreden meegemaakt,het was in een woord geweldig,zaten op de 4e rij midden hebben er erg van genoten bedankt.

nathalie meerbergen (Heist op den Berg)
06/01/2017 22:01:34

hey lieve dana
hoe gaat het met jou en chinouk? met mij gaat alles goed
ik weet dat je genomineerd bent voor een miaaward ik kijk er in ieder geval al naar uit om er naar te kunnen kijken op tv of op te nemen op de digibox ik wil alle genomineerden feliciteren met hun nominatievoor een mia award in de categorie waarin ze genomineerd zijn waaronder ook jou dana en dikke proficiat met je nominatie in de categorie populair iedere artiest die kans maakt op een mia award in zijn of haar categorie verdiend het om te winnen die award is dik verdiende beloning voor het harde werken van de artiesten en hun teams dat is nog maar is het bewijs dat goeie muziek mensen blij en gelukkig maak alle genomineerden krijgen van mij een stem en dik verdiende award want muziek geeft mensen een goed gevoel of mooie liedjes geven troost aan mensen die verdriet hebben of geven mensen terug de kracht op verder te gaan met hun en in veel dingen het positieve te zien en daar wil ik alle artiesten heel hard voor bedanken om elke keer opnieuw het beste van zichzelf te geven en mooie liedjes te schrijven en te zingen om mensen en lach op hun gezicht te toveren ik wordt er in ieder geval vrolijk van en gelukkig ook natuurlijk dank je wel dana en teams achter vlaamse artiesten voor de leuke muziek en liedjes die jullie allemaal maken en uitbrengen ik ben zelf ook fan van vlaamse muziek omdat ik zelf ook super graag zing dat maakt mij ook gelukkig veel liefs van je lieve fan nathalie veel succes voor de miaawards die binnekort worden uitgereikt ik volg via de tv ik kijk er al naar uit toi toi toi aan alle genomineerden voor mij zijn jullie allemaal winnaars dikke kus x van een lieve dana winner en christoff en laura lynn en matthias en lindsay fan proficiat aan lindsay voor je nr 1 hit hartstilstand ik kijk er al naar uit om je nieuwe cd in huis te halen hoor lindsay ik ga dat zeker doen ook daagg tot een volgende keer op 1 optreden of cocert ofzo daaaaggg dikke zoen xx en dikke knuffels J

Johny Groenen (Helmond)
02/01/2017 12:01:08

Lieve Dana, Marc, Chinouk, bandleden, alle medewerkers van zowel optredens als ook de PR zoals de nieuwe app., Facebook, Instagram, Fan-club en alles wat ik misschien nog vergeet, wil ik iedereen bedanken die van 2016 een fantastisch Dana Winner jaar hebben gemaakt. Ik volg Dana Winner nu meer dan een jaar heel intensief en geniet daar enorm van. Meerdere (verschillende) concerten en de theatershow heb ik bezocht waarvan ik steeds weer intens genoot. Naast natuurlijk de Vlaamse nachtegaal ook de band die een mooie show neerzet. En ook het enthousiasme waarmee wordt opgetreden. Daarnaast de hele cd en dvd collectie (de meeste tenminste) verzamelt. Ook beluister ik je graag bij Spotify, Apple I-tunes, Youtube, Dana Winner app. En wat was je vaak op tv met gast optredens bij talkshows of muziekprogramma's. Naast beluisteren en kijken zijn er ook volop social media bronnen waar ik kan reageren en mijn enthousiasme en liefde voor je muziek kan delen met jou en mede fans. Alleen dit gastenboek had ik nog niets in geschreven. Bij deze. Ik wens iedereen die dit allemaal mogelijk maakten een gelukkig, gezond en fantastisch muzikaal 2017 toe. Genieten jullie, geniet ik. Dana heel veel succes met je nieuwe theatershow 'uit bewondering'. Ik kom je heel snel live bewonderen. Groetjes, Johny.HDSUD

Peter en Liesbeth Lamers (Campos dos Goytacazes)
01/01/2017 16:01:14

Vandaag, nieuwjaarsdag 2017, zitten we samen te genieten van uw liedjes (Mix Moonlight Shadow onder meer).

Dank u voor de mooie liedjes.

Groeten,

Peter en Liesbeth

Berichten : 1994
Pag. [vorige]    1 [2] 3 4 5 6 7 8 9    [volgende] [laatste]

Pagina : 2