.:: Dana Winner ::.
Volgend evenement

31/03/2017 20:15
Theaterconcert
Munttheater
Collegeplein 3
6001 HN Weert
Nederland

Facebook

Juridische informatie


Disclaimer
Wij besteden continu zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op onze site. Desondanks is het mogelijk dat de informatie die op de site gepubliceerd wordt over de nog komende concerten en/of optredens onvolledig is of onjuistheden bevat.
Informatie die hieromtrent wordt geplaatst, hebben wij gekregen van de organisatoren. www.danawinner.net .be .com .nl of Dana Winner zelf, is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen van gebruikers in het gastenboek. De meningen en boodschappen in het gastenboek geven niet de mening of het beleid van www.danawinner.net .be .com .nl of Dana Winner zelf weer. Hetzelfde geldt voor informatie van derden waarmee u via links op onze websites kennis maakt. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor om het even welke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via onze websites verkregen is.

Copyright
www.danawinner.net .be .com .nl behoudt zich het recht om - tenzij schriftelijk anders overeengekomen met de auteur - ingezonden materiaal in te korten en aan te passen. De bezoeker/ster van de www.danawinner.net .be .com .nl websites mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere op de www.danawinner.net .be .com .nl websites opgeslagen informatie openbaar maken of vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van www.danawinner.net .be .com .nl (ook niet via een eigen netwerk).

Persoonsgegevens - o.a. nieuwsbrieven
De door www.danawinner.net .be .com .nl opgeslagen e-mail adressen en persoongegevens met betrekking tot de verschillende nieuwsbrieven, worden enkel en alleen gebruik ter identificatie en voor het versturen van de nieuwsbrieven. Deze adressen zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking gesteld worden. De www.danawinner.net .be .com .nl behoudt wel het recht om de verzamelde adressen voor interne promotionele doeleinden te gebruiken. Deze activiteiten zullen altijd aansluiten bij de aard en de inhoud van de aangeboden nieuwsbrief.

Cookies
De www.danawinner.net .be .com .nl maakt op geen enkele website gebruik van cookies om geaggregeerde bezoekinformatie te verzamelen.