.:: Dana Winner ::.
Volgend evenement

03/03/2017 20:00
Theaterconcert
Schouwburg Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
4000 AN Tiel
Nederland

Nieuwsbrief

E-mailadres *
Bevestig E-mailadres *
Land

Security-code
CAPTCHA
Geef Security-code


Facebook

Nieuws Archief

Stem op jouw MIA-favoriet
[02-01-2017] De stemmen van de vakpers zijn geteld, de genomineerden voor de Music Industry Awards – kortweg de MIA’s – zijn bekend.
Van maandag 2 januari tot en met zondag 8 januari kan je op onderstaande pagina stemmen voor je favoriete artiesten!
Op donderdag 2 februari 2017 reiken de VRT en Kunstenpunt voor de tiende keer de Music Industry Awards uit. Deze extra feestelijke verjaardagseditie van de Vlaamse muziekprijzen vindt voor het eerst plaats in Paleis 12 in Brussel.

- Vlaams populair: Christoff, Dana Winner, Laura Lynn en Niels Destadsbader.

Breng hier je stem uit.
De MIA’s worden donderdag 2 februari live uitgezonden op Eén.

Stem voor de 1000 Klassiekers!
[08-12-2016] Van maandag 26 december tot en met zaterdag 31 december, zendt Radio 2 tussen 7 en 19 uur de 1000 Klassiekers uit. Het wordt de mooiste lijst van het jaar genoemd. Wie dit jaar op 1 eindigt, hoor je op zaterdag 31 december om 18 uur.
Het nummer dat bovenaan komt, en alle andere nummers uit de lijst, kunnen de luisteraars helemaal zelf bepalen. Stemmen kan tot en met 17 december via deze link. Misschien win je zelfs een citytrip.
Vorig jaar stond Dana met twee nummers in de lijst: “Ik hou van jou” stond op 387, “De oude man en de zee” op 231. Stemmen jullie haar dit jaar opnieuw in de lijst? Iedereen mag zijn persoonlijke top 3 doorgeven.
Normaal gezien zal Dana te gast zijn in de uitzending op zaterdag 17 december om haar persoonlijke drie favoriete klassiekers toe te lichten. Meer details volgen later nog!

Zin in een "Ik wil kippenvel" - moment?
[07-12-2016] Op vrijdag 9 december geeft Dana Winner de aftrap van een reeks kerstconcerten in Vlaanderen en Nederland. Verschillende van deze concerten zijn al uitverkocht.

Tijdens bijna al deze kerstconcerten staat Dana samen met 4 muzikanten op het podium. Eén kerstconcert wordt echter een unieke gebeurtenis, want op 18 december deelt Dana het podium in de H. Antonius Abt kerk te Enter (NL) met een XXL band van maar liefst 10 muzikanten! De band die haar tijdens de andere concerten begeleidt, wordt voor de gelegenheid uitgebreid met een viool, een blazer, een cello, drum/percussie, een keyboard en een backing. Eén ding is zeker: het wordt daar in Enter een fantastische belevenis!

Tickets voor dit unieke concert zijn te bestellen via deze link.

De warmste week
[05-12-2016] Tijdens De Warmste Week zendt Radio 2 Limburg elke dag live uit op de Kerstmarkt in Genk.
Je vindt Radio 2 de hele week in de gezellige spiegeltent op de Grote Markt in Genk. Presentatoren Daan Masset (6u-8u) en Eva Droogmans (12u-13u) blikken met spraakmakende gasten terug op het voorbije jaar en ze kijken vooruit naar 2017. In elk programma treedt ook een artiest op.
Woensdag 21 december tussen 12u en 13u zal Dana Winner aanwezig zijn in het programma met enkele nummers en een interview.
Indien ook jij dit goede doel wilt steunen, ga even een kijkje nemen en je kan met Dana of met één van de aanwezigen artiesten op de foto.

Bedankt!
[04-12-2016] Bedankt aan iedereen die de actie steunde en met een Rode Neus met mij op de foto ging!